Фільм "Нескорені. Поранені" про життя героїв війни після поранень виклали на Youtube

Документальний фільм "Нескорені. Поранені" про життя героїв війни після поранень можна подивитись на Youtube. Свої історії розповідають Тайра (Юлія Паєвська), Юрій Гудименко, Ігор Гордійчук, Денис Кривенко, Олексій Притула та Аліна Вяткіна. 

Фільм "Нескорені. Поранені" про життя героїв війни після поранень виклали на YoutubeУ стрічці показане життя українських військовослужбовців, які отримали тяжкі поранення під час бойових дій. Глядачі отримають відповіді на важливі питання: якою ціною Україна звільняє свої території, чи готова суспільство до повернення додому героїв, завдяки яким українці виборюють право жити у своїй країні тощо.

Фільм "Нескорені. Поранені" про життя героїв війни після поранень виклали на YoutubeНа вулицях міст і сіл все частіше можна побачити людину з протезом, в кріслі колісному, з милицями, з опіками та іншими травмами. Людям, які не були на війні, важко осягнути, через що пройшли ці військові.

Фільм "Нескорені. Поранені" про життя героїв війни після поранень виклали на YoutubeЯк зазначили ініціатори відеопроєкту, цей фільм був створений, щоб знайти контакт та привернути увагу суспільства до проблем, з якими зіштовхуються постраждалі внаслідок війни та створити комфортне для них середовище.

Фільм "Нескорені. Поранені" про життя героїв війни після поранень виклали на Youtube"Наші міста та суспільство виявилися неготовими до цього: відсутність пандусів, погляди та реакції людей на вулицях, ніяковість та недоречні питання. Тому ми вирішили поспілкуватися з військовими, ветеранами, а також з психологом та представниками реабілітаційного центру, щоб знайти порозуміння та контакт у суспільстві", — наголошує продюсер стрічки Кирило Нечмоня.

Раніше ми писали, що вийшов тизер українського повнометражного фільму "Медовий місяць" (Honeymoon) про стосунки між молодятами під час окупації.

Це 10 фільмів і серіалів, які захоплюють увагу глядача з перших хвилин