Фестиваль «PRO місто» презентує програму у парку

«Просто PRO місто» - девіз нашого фестивалю, який дуже точно передає зміст програми у парку. Впродовж трьох днів гості фестивалю зможуть взяти участь у різноманітних активностях просто неба, які не тільки розважать, але й навчать багатьом корисним навичкам, що стануть у нагоді жителям великого міста.

Фестиваль проходитиме 29-31 травня 2015 року у центрі «АККО Інтернешнл» та парку ім. Пушкіна.

В унікальному сферичному лекторію ATMASFERA 360 відбуватимуться презентації, лекції та кінопокази з використанням технології FULL DOME. Тут ви зможете дізнатися, які ноу-хау для міста розробили українські винахідники, що можна зробити з занедбаними промисловими зонами та навіщо брендувати міста, а також багато іншого. Щовечора о 18.00 у «куполі» розпочинатимуться кінопокази PRO місто.

У парку проходитимуть оригінальні майстер-класи. Разом з учасниками фестивалю ви зможете виготовити ковдру України, зробити тепличку для мохів та грибів, навчитися створювати килими на оригінальному ткацькому верстаті або дати друге життя пластиковій упаковці. У відпочинковій зоні вам розкажуть та покажуть, як створити громадський город, навчать правильно доглядати за своїм велосипедом та безпечно їздити на ньому міськими вулицями, а також запросять взяти участь у грі-квесті PRO місто. В перший день фестивалю у парку відкриється OPEN PIANO PUSHKIN STAGE. 

У спортивній зоні можна буде подивитися показові виступи з велотріалу, велосипедного поло та стрибків на батуті, а також спробувати власні сили у цих видах спорту під керівництвом досвідчених інструкторів. Тих же, хто не почувається настільки відчайдушним, запросять до гри у настільний теніс або запропонують проїхатися парком на роликових ковзанах.

Усі три дні фестивальна програма завершуватиметься концертом. На відкритій сцені виступатимуть гурти ATOMIC SIMAO, THE EPOLETS, SINOPTIC, SHAFERZ, TAPE FLAKES, ГАПОЧКА, FONTALIZA. 

Докладніше дізнатися про програму фестивалю «PRO місто» можна за посиланням.