Євробачення 2022: букмекери прогнозують перемогу Kalush Orchestra
Фото: eurovision.tv

Букмекери оновили прогноз щодо переможця Євробачення у 2022 році. Гурту Kalush Orchestra, що представлятиме Україну на пісенному конкурсі у Турині, пророкують перемогу з великим відривом під найближчих переслідувачів.

Так, зараз Kalush Orchestra зі своєю піснею Stefania мають 41% шансів на перемогу у Євробаченні. На другому місці знаходиться італійський дует Mahmood & Blanco з композицією Brividi, у якого — 18% шансів. А третю сходинку займає представниця Швеції Корнелія Якобс з треком Hold Me Closer — у неї 11%.

Несподіванкою серед букмекерських прогнозів можна назвати високу позицію виконавця з Великої Британії Сем Райдер з піснею Space Man. Зараз він займає четверту сходинку та має 6% шансів. Британія, що є однією з країн-засновниць Євробачення, в останні 20 років традиційно посідає на конкурсі дуже невисокі місця. Наприклад, у 2021 році британський співак Джеймс Ньюмен взагалі не набрав жодного балу. 

Інші країни-учасниці, за прогнозами букмекерів, мають менш як 4% шансів на перемогу у Євробаченні 2022.

Нагадаємо, що Kalush Orchestra вирішили виступити наживо на цьогорічному Євробаченні попри війну в Україні. Музиканти виконають на пісенному конкурсі трек Stefania, з яким виступали на національному відборі. 

До речі, нещодавно Kalush Orchestra разом з Джамалою виконали відривок з конкурсної пісні Stefania. Переможниця Євробачення 2016 закликала українців всіляко підтримувати гурт, бо їхня робота зараз є дуже важливою.

Джамала та Kalush Orchestra разом виконали пісню Stefania