Євробачення-2017: в столиці затвердили програму офіційних заходів
Фото: Офіційна церемонія відкриття Евробачення відбудеться у Парковому ( eurovision.org.ru)

У Києві затвердили програму офіційних заходів на час проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Про це повідомила прес-служба КМДА.

Так, офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу відбудеться 7 травня у виставковому центрі "Парковий" за адресою Паркова дорога, 16-А. Цього ж дня на площі Конституції та алеї біля Маріїнського палацу — від вул. Михайла Грушевського до оглядового майданчика — з'явиться червона доріжка.

До того ж протягом трьох днів 9, 11, 13 травня відбудуться телевізійні шоу пісенного конкурсу "Євробачення". Генеральні репетиції за участю глядачів заплановані 8, 10, 12 травня в Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспект, 15.

Варто зауважити, що з 1 до 14 травня в КВЦ "Парковий" працюватиме Euroclub, а з 4 до 14 травня на вулиці Хрещатик (від вул. Богдана Хмельницького до вул. Прорізної, включно з тротуарами) відкриється Eurovision Village.

За словами заступника голови КМДА Олексія Резнікова, упродовж двох тижнів в столиці очікують 20 тисяч іноземних туристів та в 2-3 рази більше українців. На гостей і мешканців Києва чекає різноманітна розважальна програма: 3D-mapping-show, розважальні локації, "Kyiv art week" і багато інших цікавинок.

Нагадаємо, що поліція підготувала офіційні "страшилки" для гостей Євробачення.