Евакуатори у Києві знову запрацюють.
Фото: КМДА

Неправильно припарковані машини у Києві знову евакуюватимуть, говорять у КМДА.

У пості Київської адміністрації зазначили, що останнім часом столичні водії частіше порушують ПДР та паркуються неправильно. Тому міська влада попереджає, що всі, хто не платять за паркування або лишають машини у недозволених місцях тепер шукатимуть їх на штрафмайданчиках. 

Паркування буде платним (як і раніше) лише в будні дні: з 08:00 до 22:00. В будь-який інший час або у вихідні паркуватися можна безкоштовно. Але лише у визначених для цього місцях;

Перевіряють правильність паркування та слідкують за безпекою ті ж інспектори, які займалися цим до війни. До речі, вони не можуть відправити машину на штрафмайданчик під час повітряної тривоги. 

Пам'ятайте, що на муніципальних паркінгах не приймають оплату готівкою. Лише оплативши паркування через "Київ Цифровий" ви можете бути певними, що гроші пішли в міський бюджет. Якщо ви недавно в Києві або у вас чомусь немає цього додатка — завантажте його тут. 

Раніше ми писали про те, що на українських дорогах знову почали працювати камери, які автоматично фіксують порушення ПДР. 

Ми в онлайн-режимі інформуємо вас про український спротив російській окупації. Всю оперативну інформацію станом на сьогодні читайте тут.