Двом медзакладам Київщини передали нові автомобілі: деталі

Два медичні заклади Київщини отримали нові автівки для підвищення якості надання меддопомоги малюкам в рамках програми “Турбота з народження вдома”. 

Про це розповів очільник Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.

Машини передали Іванківській центральній районній лікарні та Бучанському центру первинної медико-санітарної допомоги. Автівки придбав дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Уряду Іспанії. Двом медзакладам Київщини передали нові автомобілі: деталі“Турбота з народження вдома” — програма, яка реалізується Міністерством охорони здоров’я України спільно з ЮНІСЕФ. Програма передбачає візити медпрацівників до вагітних жінок і сімей з дітьми до трьох років. Двом медзакладам Київщини передали нові автомобілі: деталіЛікарі і медсестри двох медзакладів Бучі та Іванкова вже пройшли необхідну підготовку та кожного місяця відвідують пацієнтів. Фахівці оглядають новонароджених та дають практичні поради батькам із догляду за дитиною. 

Наразі у Бучанському центрі первинної медико-санітарної допомоги обслуговується 1500 діток, а в Іванківській центральній районній лікарні — 115 малюків.

“Наш Київ” вже писав, що для Академії спорту у Бучі будують інклюзивне укриття.

На Київщині відновлюють ліцей, який пошкодили під час артилерійського обстрілу