Дрібний дощ зі снігом: якою буде погода у Києві 20-26 лютого

Наступного тижня у Києві погода буде мінливою як стосовно природних явищ, так і температури повітря. Очікується хмарна погода з проясненнями, а також теплі й морозні дні.

У понеділок, 20 лютого, згідно з прогнозом порталу Sinoptik, вранці у столиці небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Увечері йтиме дощ зі снігом. Вночі буде +1°C, а от вдень стовпчик термометра показуватиме +3°C. 

Протягом вівторка хмарна погода триматиметься до самого вечора. Нічний дощ до ранку закінчиться, але вдень він розпочнеться та продовжиться до вечора. Вночі буде +3°C. А вдень обіцяють +6°C.

У середу протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Вночі та вдень очікується майже однакова температура 0°C та +1°C. 

Увесь четвер у Києві сонце на небі буде до самого вечора, синоптики обіцяють ясну погоду. Проте будуть морози: вночі -4°C, а вдень -2°C. 

Хмарний день п'ятниці та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Більша частина доби мине без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ. Вночі термомент показуватиме -2°C, а вдень +4°C. 

Погода у Києві 20 — 26 лютогоЗ ранку до самого вечора у суботу небо буде похмурим. Вночі очікується дрібний дощ зі снігом, якому вранці на зміну прийде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається. Вночі +3°C, а вдень +7°C.

З ранку до самого вечора неділі сонце так і не вийде. Продовжиться поступове потепління: вночі +2°C, а вдень +9°C.