Дрібний дощ та хмари: якою буде погода у Києві з 20 по 26 березня

Протягом наступного тижня в Києві та області, як і в інших регіонах України, буде хмарно з проясненнями. Згідно з прогнозом порталу Sinoptik, у деякі дні можливі невеликі опади.

У понеділок, 20 березня, з самого ранку небо у столиці вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Опади не очікуються. Вночі буде від +1 до +3°, а от вдень шкала термометра підніметься до +10°. 

Протягом вівторка у Києві буде хмарна погода. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Вночі буде +5, а вдень +12°.

У середу сонце так само не з'являтиметься з-за хмар. Без опадів. Вночі очікується +4 та + 10° вдень. 

Четвер стане одним з найтепліших днів тижня, проте синоптики обіцяють похмуру погоду з проясненнями. Протягом усього дня над Києвом триматимуться хмари. Вночі термомент показуватиме +7, а вдень +15°. 

У п'ятницю більша частина дня мине без сонця, але ввечері можливі прояснення. Протягом дня обіцяють опади — йтиме дрібний дощ, але ближче до вечора він повинен стихнути. Вночі +12°, а вдень +15°.

З ранку до самого вечора у суботу небо буде похмурим. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора закінчиться. Вночі та вдень очікується майже однакова температура +7 та +9°. 

З ранку до самого вечора неділі сонце так і не вийде. Усю другу половину дня йтиме дрібний дощ. Продовжиться поступове потепління: вночі +8, а вдень +10°. 

Нагадаємо, з наступного тижня у Києві можуть почати виключати опалення.

Bolt відкриває сезон прокату електросамокатів: тарифи