У вересні 2024 року недобудований хмарочос Sky Towers у Києві знову продають на аукціоні: яка стартова ціна

У вересні 2024 року хмарочос-довгобуд Sky Towers у Києві знову продають на аукціоні. Довгобуд намагались продати й раніше, наразі шукають нового покупця.

Про це повідомили у СЕТАМ.

Укрексімбанк вже втретє виставив на продаж права вимоги на комплекс Sky Towers. Аукціон має відбутися 27 вересня 2024 року, стартова ціна — 1,1 мільярда гривень.

Sky Towers у Києві виставили на аукціон: яка цінаУ листопаді 2021 року його продавали за понад 7 мільярдів, а у травні 2023 — за 5,6 мільярда гривень. 

Sky Towers знаходиться на вулиці Шолуденка поряд із центральним РАЦСом. Його почали зводити у 2007 році та досі не добудували. Перед Євро-2012 будівлю навіть внесли до переліку обов'язкових об'єктів, які необхідно підготувати до чемпіонату. Вперше будівництво зупинилось у 2014, а остаточно — у 2015 році. 

Sky Towers у Києві виставили на аукціон: яка цінаНаразі Sky Towers складається з 27 поверхів, включаючи 8 підземних, також є додаткова прибудова та приміщення банку. Згідно з проєктом в кінці будівництва має бути 47 поверхів, торгові приміщення на 7100 кв. м, великий підземний паркінг, фітнес-центр, конференц-зал. Недобудований хмарочос разом з ділянкою у 0,74 га належить боржнику на праві власності.

Sky Towers у Києві виставили на аукціон: яка цінаРаніше ми писали, що будинок-пам'ятку на вулиці Жилянській хочуть відреставрувати за понад 19,5 мільйона гривень. 

В Ірпені відновили будівництво нового корпусу центральної лікарні: подробиці