Прогноз погоди в Києві на тиждень 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 липня 2024 року

Наступного тижня у Києві очікується сильна спека, в понеділок прогнозують +35 °C. Згодом пройдуть дощі, а ближче до вихідних — зниження температури.

Понеділок, 1 липня, буде найспекотнішим днем на цьому тижні. Суха та спекотна погода без краплинки дощу триматиметься зранку до вечора. Південний вітер зовсім не дасть прохолоди. Максимальна температура складе +35 °C. 

У вівторок, 2 липня, зранку прогнозують +22°C. На небі з'являться хмари, а вдень пройде довгоочікуваний дощ, місцями з грозами. До вечора буде похмуро, але спека поки що не відступить. Максимально температура повітря прогріється +32°C.

Середа, 3 липня, порадує киян дощем з самого ранку. Короткочасні опади обіцяють протягом усього дня, які охолодять повітря. Стовпчики термометра покажуть від +22°C вночі й до +22°C вдень. 

В четвер, 4 липня, місцями пройдуть невеликі дощі, а ввечері небо проясниться. В цей день очікується від +21°C вночі й до +30°C вдень.

В п'ятницю, 5 липня, деякі синоптики прогнозують ясну погоду, а за прогнозом "Укргідрометцентру" короткочасні дощі йтимуть зранку до вечора. Північно-східний вітер принесе прохолоду лише ненадовго — повітря прогріється до +29°C.

В суботу, 6 липня, день буде ясним без дощів. Температура повітря знизиться й протягом дня становитиме від +23°C до +26°C.

В неділю, 7 липня, буде спекотна погода без опадів, віятиме гарячий південний вітер. Зранку до +23°C, вдень до +29°C.

Також пропонуємо дізнатися, коли в липні відбудуться магнітні бурі та які поради метеозалежним людям надають лікарі.

Спекотно та майже без дощів: якою буде погода у Києві в липні