Прогноз погоди в Києві на тиждень 22-28 квітня 2024 року

Наступного тижня у Києві знову дощитиме. Ближче до вихідних прогнозують потепління до +20°C.

В понеділок, 22 квітня, зранку очікується сильний дощ та вітер. Пориви досягатимуть 12 м/с. Протягом усього дня буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +4, +6°C, вдень від +12 до +14°C.

У вівторок, 23 квітня, незначні опади очікуються у першій половині дня. Вдень опадів не передбачають, також стихне вітер. Стовпчики термометра показуватимуть від +4°C до +6°C зранку та до +14°C вдень.

В середу, 24 квітня, дощ йтиме протягом усього дня. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці киян зустріне дрібний дощ, який посилиться після полудня, але ближче до вечора вщухне. В цей день ранок стане теплішим. Стовпчики термометра досягнуть позначки до +9°C, вдень повітря прогріється до +14°C.

У четвер, 25 квітня, раптово потеплішає, вранці та вдень прогнозують опади та південний вітер до 10 м/с. Температура повітря порадує містян — максимально вона прогріється до +20°C.

В п'ятницю, 26 квітня, знову дощитиме, але похмура погода буде триматися не весь день. Ввечері небо буде ясним. На термометрах зранку до +9°C, вдень до +15°C.

В суботу, 27 квітня, буде тепло та сонячно. Опадів не прогнозують, проте інколи на небі з'являтимуться хмари. Знову потеплішає — очікується до +19°C.

В неділю, 28 квітня, зранку стовпчики термометра досягнуть позначки до +12°C. Неділя пройде без дощів, але з хмарами. Максимально температура повітря прогріється до +20°C.

Раніше ми писали, що через негоду у Києві затопило вулиці, а дерева впали в декількох районах міста.

У ботсаду Гришка проведуть виставку карликових дерев бонсай: дата