Прогноз погоди в Києві на тиждень 5-11 лютого 2024 року

Наступного тижня у Києві дощитиме та йтиме мокрий сніг. Також прогнозують різке потепління до +15°C.

В понеділок, 5 лютого, очікується сильний вітер. Пориви досягатимуть 22 м/с, тому мешканцям столиці слід дотримуватимуть правил безпеки. Крім того, протягом дня буде хмарно з проясненнями, синоптики обіцяють дощ та сніг. Температура вночі +1, +3°C, вдень від +4 до +6°C.

У вівторок, 6 лютого, вночі без істотних опадів. Вдень пройде дрібний дощ зі снігом, який не закінчиться до вечора. Вітер стихне, стовпчики термометра показуватимуть від +1°C до +3°C.

Середа, 7 лютого, киян зустріне невеликим дощем, який йтиме протягом усього дня. З цього дня розпочнеться потепління, очікується від +6°C  до +10°C.

У четвер, 8 лютого, вранці та вдень ймовірні опади — невеликий дощ та мокрий сніг. Температура повітря прогріється до +7°C.

В п'ятницю, 9 лютого, раптово похолоднішає. Вночі буде морозно, вдень до +2°C. Протягом дня буде хмарна погода.

В суботу, 10 лютого, з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами, але опадів не прогнозують. В останній робочий день тижня знову потеплішає — очікується до +13°C.

В неділю, 11 лютого, буде справжня весна посеред зими. Стовпчики термометра досягнуть позначки до +15°C. В цей день буде хмарно, але без дощів.

Раніше ми писали, якою буде в Києві погода у лютому.

Правила вигулу собак у Києві: які основні вимоги та за що можна отримати штраф