Прогноз погоди в Києві на тиждень 7-13 жовтня 2024 року
Фото: pexels

Наступного тижня у Києві очікуються дощі, проте більшість днів світитиме сонце і навіть потеплішає. 

У понеділок, 7 жовтня, буде хмарно, а дощі обіцяють зранку до вечора. За інформацією народної синоптикологині Наталки Діденко, у перший день тижня слід чекати зниження температури повітря до +12°C +14°C. 

У вівторок, 8 жовтня, опадів не прогнозують, але небо буде вкрито хмарами. Стовпчики термометра зранку покажуть від +8°C й до +16°C вдень.

В середу, 9 жовтня, у Києві потеплішає. Вранці температура становитиме +9°C. Вдень подекуди будуть хмари, інколи світитиме сонце. Вдень повітря прогріється до +21°C, без опадів.

В четвер, 10 жовтня, вночі очікується +13°. Зранку небо у Києві буде вкрите хмарами, вдень проясниться. Опадів не передбачається, стовпчики термометра покажуть від +19°C до 21°C.

П'ятниця, 11 жовтня, у столиці мине без дощів, погода буде подібна четвергу, але віятиме південний вітер. Протягом дня буде +19°C й до +21°C вдень.

У суботу, 12 жовтня, вранці небо затягнеться хмарами, похмура погода залишатиметься протягом усього дня. Ввечері очікується дощ. В цей день стане холодніше — температура повітря становитиме від +14°C до +17°C.

В неділю, 13 жовтня, похолодання посилиться. Попри те, що опадів не прогнозують, максимально температура прогріється лише до +14°C.

Раніше ми писали, що з понеділка у Києві обмежать рух Набережним шосе.

В Україні підвищать тарифи на оформлення паспортних документів: деталі