Дощі та похолодання: якою буде погода у Києві 14-20 жовтня 2024 року
Фото ілюстративне: Pexels

Наступного тижня, 14-20 жовтня, у столиці очікується похолодання, у деякі дні температура знизиться до +3 — +4°C. Протягом тижня дощитиме, буде переважно хмарна погода.

У понеділок, 14 жовтня, очікується хмарна погода, зранку температура повітря буде +8, вдень — +11°C. Протягом всього дня прогнозують дощ.

У вівторок, 15 жовтня, вдень прогнозують дрібний дощ, що має закінчитися до вечора. Небо буде затягнуте хмарами, а температура повітря не підніматиметься вище +11°C.

У середу, 16 жовтня, так само протягом дня очікується похмура погода. Вдень також дощитиме, втім, до вечора опади мають стихнути. Температура повітря від +7 до +11°C.

В четвер, 17 жовтня, у першій половині дня варто очікувати ясну погоду, проте після обіду небо знову затягнуть хмари. Температура повітря складатиме від +5 до +10°C, опадів у цей день не прогнозують.

У п’ятницю, 18 жовтня, весь день буде ясно і без опадів. Вночі температура на стовпчиках термометрів знизиться до +4, однак вже вдень підніметься до +10°C.

У суботу, 19 жовтня, вдень небо можуть вкрити хмари, які розсіються до вечора. Опадів не очікується, а температура повітря вночі та зранку знизиться до +3 — +4°C. 

Неділя, 20 жовтня, буде ясною, температура повітря коливатиметься від +4 вночі і зранку, до +11°C вдень. Опадів не прогнозують. 

“Наш Київ” вже писав, що метеорологічна осінь у столиці розпочалася пізніше за кліматичну норму.

У Будинку природи відбудеться виставка-маркет кактусів та сукулентів: дата