Прогноз погоди в Києві на тиждень: з 26 червня по 2 липня 2023 року

У Києві протягом тижня очікується прохолодна погода для літа. Майже кожного дня дощитиме, а сонце лише інколи з'являтиметься з-за хмар.

У понеділок, 26 червня, пройдуть локальні дощі. Зранку та до кінця дня буде хмарно, температура повітря не підніметься вище +23 градусів. Очікуються пориви вітру з північного заходу.

У вівторок, 27 червня, опадів не прогнозують, але й сонячним день не буде. Стовпчики термометра триматимуться на позначці +23+24 градуси. 

У середу, 28 червня, небо буде хмарне, вдень ймовірно пройдуть сильні дощі. Повітря прогріється до +19 градусів. Ввечері дощ вщухне, інколи виглядатиме сонечко.

У четвер, 29 червня, сонце не з'являтиметься з-за хмар, пройдуть дощі з грозами. Віятиме західний вітер до 12 м/с. Така погода вплине на температуру повітря, вдень обіцяють +18 градусів, а вночі +16 градусів.

Грози та дощі протягом дня пройдуть у п'ятницю, 30 червня. Зранку позначка термометра не підніметься вище +14, проте вдень потеплішає до +22, вночі опуститься до +20 градусів.

У першу суботу другого літнього місяця, 1 липня, буде хмарно з проясненнями. Ніч та ранок пройдуть без опадів, проте удень можливий дрібний дощ. Нарешті потеплішає, вдень очікується +25 градусів, а вночі +22 градусів. 

У неділю буде ясно, проте о 18:00 пройде невеликий дощ. Вдень стовпчики термометра покажуть до +27 градусів, а вночі +22 градусів. 

Раніше ми писали, якою буде погода у Києві в червні.

Водойми Бучі та Ірпеня критично забруднен