Прогноз погоди в Києві на тиждень 6-12 травня 2024 року
Фото: Ліза Селіщева

Наступного тижня у Києві очікується мінлива погода. Синоптики прогнозують дощі, вітер, сонце та хмари, а також зниження температури до +13°C.

В понеділок, 6 травня, буде хмарно з проясненнями. Зранку та протягом дня пройдуть короткочасні дощі. Також в понеділок віятиме південно-західний вітер з поривами до 12 м/с. Температура вночі +10, +12°C, вдень від +22 до +24°C.

У вівторок, 7 травня, очікуються дощі з грозами. Хмарна погода триматиметься до самого вечора. Вітер стихне, але трохи похолоднішає. Стовпчики термометра показуватимуть від +14°C до +18°.

Середа, 8 травня, пройде без опадів. Ранок у Києві буде безхмарним, до кінця дня небо лишатиметься ясним. Максимальна температура в цей день очікується від +8°C  до +15°C.

У четвер, 9 травня, можлива невелика хмарність, проте без дощів. Вранці буде доволі прохолодно — до +5°C, вдень повітря прогріється лише до +13°C.

В п'ятницю, 10 травня, зранку відчуватиметься південний вітер, який принесе потепління. Опадів у цей день не прогнозують, проте сонце періодично ховатиметься за хмарами. Вдень температура прогріється до +17°C

В суботу, 11 травня, з ранку до самого вечора на небі будуть хмари, але опадів не прогнозують. В останній робочий день тижня знову потеплішає — очікується до +18°C.

В неділю, 12 травня, більша частина дня пройде без дощів, ближче до вечора очікуються дрібні опади. Стовпчики термометра досягнуть позначки від +12°C зранку до +18°C вдень.

Раніше ми писали, якою буде в Києві погода протягом травня.

На Оболоні відкрили новий кінотеатр мережі "Планета Кіно": фото