Марка Доброго вечора, ми з України
Зображення: Анастасія Бондарець

"Укрпошта" повідомила дату старту продажів своєї нової марки "Доброго вечора, ми з України". її почнуть продавати з 28 липня.

Марку випустять тиражем у п'ять мільйонів екземплярів. Придбати її можна буде у відділеннях "Укрпошти" або в онлайн-магазинах. В додачу до марки випустять художній конверт та листівку, а також планують продавати тематичний мерчу із її зображенням. Як і в попередні рази, на нову марку буде діяти обмеження щодо за кількістю екземплярів, які може придбати один покупець.

Погашення марки штемпелями "Перший день" відбудуться 28 липня в Києві. В цей де день спецпогашення проходитимуть у всіх філіях "Укрпошти". Штемпелі АР Крим, Севастополя та Херсона працюватимуть на київському головпоштамті.

Нагадаємо, тематику та дизайн нової поштової марки "Укрпошти" українці обирали на голосуванні. Понад 600 тисяч українців з-поміж п'яти варіантів обрали саме "Доброго вечора, ми з України". А серед 1500 ескізів перемогла робота графічної дизайнерки та викладачки живопису Анастасії Бондарець, яка зобразила український трактор, що тягне покинутий російський танк.  

Нова Пошта запрацює у Польщі: коли планують відкрити