До ЗНО у абітурієнтів залишилось небагато часу

Наприкінці січня в Україні завершилась реєстрація бажаючих взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні – так званому, "тренувальному" ЗНО. Зареєструватись на тестування можна було з 5 до 30 січня, обравши будь-який із 12 запропонованих предметів.

Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, першим стане ЗНО з української мови і літератури, яке складатимуть 2 квітня. Ще за тиждень - 9 квітня - майбутні абітурієнти зможуть перевірити рівень своїх знань з англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики та хімії.

"Тренувальне" оцінювання дає можливість перевірити себе перед вирішальним тестуванням, за підсумками якого і стане зрозуміло, чи є в абітурієнта шанси отримати студентський квиток.

Вже 5 травня заплановано проведення першого з низки повноцінних ЗНО - зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. Перше за календарем, воно буде на першому місці і за масовістю. Предмет "Українська мова та література" є обов`язковим для вступу до ВНЗ, і, наприклад, минулого 2015 року його складали близько 260 тисяч абітурієнтів. До речі, результати тестування враховуються як результати державної підсумкової атестації і як результати вступних іспитів до вищих навчальних закладів.

Зрозуміло, що й цього року підготовка до ЗНО з української мови та літератури має велике значення для всіх бажаючих вступити до вищих навчальних закладів високий бал на зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови та літератури є просто необхідним. Як же його отримати, якщо вже не до пробного, а до зовсім реального тестування залишилось лише три місяці?

У цій складній, але цілком реальній справі Вам стануть в нагоді онлайн-курси від ПроЗНО. Це той самий випадок, коли якість - висока, ціна - доступна, а результати - гарантовані.

Зрозуміло, що кожний абітурієнт готується до тестування відразу з декількох предметів. Тому на ПроЗНО існує можливість замовити пакет курсів. Причому, якщо Ви оберете три будь-яких онлайн-курси з наявних чотирьох (українська мова та література, математика, біологія, історія України), то отримаєте 25-відсоткову знижку.

Кожен курс підготовки від ПроЗНО містить відео-уроки, тести після кожного заняття і теми, а також підсумковий тест для перевірки набутих знань. Готуватись за допомогою ПроЗНО до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури Ви можете, обравши онлайн-курс або для самостійного опанування, або з консультаційною підтримкою вчителя. Але в будь-якому разі контроль якості набутих Вами знань під час такого навчання - гарантований.

Для того, щоб ґрунтовно підготуватися до ЗНО, достатньо щодня переглядати 20-хвилинний відео-урок і проходити онлайн-тест (у разі вибору курсу з учителем Ви щотижня отримуватимете ще й детальну консультацію викладача). Така система підготовки, коли Ви самі плануєте час занять та розподіляєте навантаження, дає можливість систематизувати знання і добре підготуватися до тестування, навіть якщо у Вас залишилось лише три місяці.

До речі, в першій половині лютого у Вас є можливість безкоштовно отримати пробний урок і відвідати онлайн-заняття на курсі з української мови та літератури від ПроЗНО. Ви зможете переглянути відео про творчий шлях Лесі Українки, вирішити тестові завдання, аналогічні тим, що зустрічаються на ЗНО, та поставити питання вчителеві під час заняття і в чаті.

Отже, якщо Вам потрібно успішно скласти ЗНО з української мови та літератури та інших предметів і вступити до бажаного навчального закладу - не гайте часу і скористайтеся курсами від ПроЗНО.