Светри platfor.ma
Фото: platfor.ma

До Дня Соборності медіа platfor.ma створило лімітовану серію светрів, присвячених історико-етнографічним регіонам України. Їх можна буде виграти на благодійному аукціоні.

На светрах зобразили різноманітні природні пейзажі Донбасу, Галичини, Таврії, Наддніпрянщини, Криму, Полісся та інших регіонів. А створили їх українські майстрині.

"У колекції ми оспівуємо милі та знайомі пейзажі рідної країни. Шукайте регіони, де ви народились, куди хотіли б повернутись, ті, куди ще не встигли потрапити, ті, які любите всім серцем", кажуть у platfor.ma.

Светри platfor.ma

Придбати светри можна буде на благодійному аукціоні, який проходитиме з 22 до 29 січня включно в Instagram видання. Там будуть розігрувати 14 наборів зі светра, шарфа та шкарпеток, кожен із яких присвячений певному українському регіону. Стартова ціна кожного набору становить 3000 грн, а крок — 100 грн. Переможцем стане учасник, який наприкінці аукціону запропонує найвищу ставку за лот. 

Переможцю аукціону запропонують переказати кошти на рахунок Української біржі благодійності. Ці кошти рівними частинами розподілять між соціальними ініціативами, заради яких триває збір.

Светри platfor.ma

У platfor.ma зазначають, що вони поки планують виготовляти такі светри та інші вироби у великій кількості, бо це — досить довгий та непростий процес. Проте люди, які захочуть придбати речі з колекції, можуть заповнити форму на сайті. Якщо попит буде високим, колекцію можуть доповнити.

Светри platfor.ma

Раніше ми писали, що проєкт "Культурний етнос Закарпаття" українського фотографа Михайла Дороговича отримав срібну нагороду на конкурсі New York Photography Awards.

"ЛУН Місто" створив карту місць, куди можна здати речі на благодійність