До 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту: деталі

Із 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту частково обмежать рух транспорту першою та другою смугами в напрямку з правого на лівий берег Дніпра. 

Про це повідомляє комунальна корпорація “Київавтодор”.

Дорожники ремонтуватимуть проїжджу частину мосту. На час проведення робіт рух транспорту здійснюватиметься третьою і четвертою смугами руху.Із 9 серпня до 15 жовтня на Північному мосту в Києві частково обмежать рух транспорту: причини та подробиці“Київавтодор” також наголошує, що за результатами спеціального обстеження, Північний міст не визнано аварійним. Роботи проводить балансоутримувач споруди КП “Київавтошляхміст” за попередньо розробленим і затвердженим проєктом.

Наразі комунальники вже виконали ремонт плити проїжджої частини з улаштуванням нового шару бетону, гідроізоляції та двох шарів асфальтобетону в напрямку з лівого на правий берег річки Дніпро. Паралельно з цим розробляють проєкт ремонту й заміни металевих огороджувальних конструкцій пішохідної частини та тротуарів мосту.

“Наш Київ” вже писав, що у столиці розпочали демонтаж терміналів самообслуговування, у яких відсутні дозвільні документи на розміщення.

Реконструкція тепломагістралі на Подолі: як Київ готується до зими