Для левенят із зооцентру на Київщині пропонують обрати імена: оголосили аукціон

Центр порятунку диких тварин на Київщині оголосив аукціон, на якому можна виграти можливість дати імена двом левенятам із притулку. 

Про це повідомили на сторінці Центру. Для левенят із зооцентру на Київщині пропонують обрати імена: треба взяти участь в аукціоніЛевенятам приблизно 2 місяця, це дві самки, яких евакуювали з Харківської області на початку липня. Їхні попередні власники виїхали через постійні обстріли і залишили тварин напризволяще. Для левенят із зооцентру на Київщині пропонують обрати імена: треба взяти участь в аукціоніЛевенята швидко адаптувалися до нового середовища, добре їдять і вчаться новому, стан здоров’я задовільний. Для левенят із зооцентру на Київщині пропонують обрати імена: треба взяти участь в аукціоніЦентр хоче надати можливість назвати левенят — для цього вирішили провести аукціон.

Правила: 

Той, хто запропонує найвищу суму зможе дати левицям ім’я та стати опікуном на тиждень. Можливість назвати левенят надається після переведення коштів та надання скриншоту чи виписки оплати.

“Наш Київ” вже писав, що у Чорнобильському заповіднику помітили оленів.

Врятованих сов переселили у нову оселю в Київзоо: фото