Для киян та гостей міста 22, 23 та 24 лютого проведуть безоплатні екскурсії: перелік та реєстрація

На цьому тижні, 3 22 по 24 лютого, у Києві відбудеться п'ять безоплатних екскурсій та один лекторій, повідомили в Управлінні туризму та промоцій КМДА

До прогулянок літописними вулицями міста можна буде долучитися з четверга до суботи. Місця зустрічей охочі зможуть дізнатися в анкетах.

Перелік безоплатних екскурсій Києвом:

  • Екскурсія "Як козаки та магістрат на Подолі жили": про традиції київського самоуправління й таємниці середньовічного Подолу.

Дата та час: 22 лютого, четвер, 10:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Таємниці града Ярослава": про секрети Софійського та Михайлівського соборів, про оборонні споруди навколо Києва за часів правління князя Ярослава Мудрого.

Дата та час: 22 лютого, четвер, 14:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Прогулянка старим Києвом": про будівництво Володимирського собору, історії Золотих воріт, Софійського собору.

Дата та час: 23 лютого, п’ятниця, 12:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Провулками київського Кудрявця": прогулянка літописним місцям Києва та огляд творінь видатних киян – архітекторів, художників, письменників та акторів.

Дата та час: 23 лютого, п’ятниця, 15:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Лекторій "Відомі гості Києва": про відомих особистостей та їхні враження про Київ під час відвідування столиці.

Дата та час: 23 лютого, п’ятниця, 18:00.

Реєстрація за посиланням.

  • Екскурсія "Київ: стежиною воєнної історії": огляд об'єктів мілітарної історії Києва та розповідь гіда про події боротьби за незалежність України.

Дата та час: 24 лютого, субота, 13:00.

Реєстрація за посиланням.

Кількість екскурсантів, які можуть долучитися до прогулянок, обмежена.  Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Раніше ми писали, що на Контрактовій площі відкрилася вулична виставка бельгійського фотографа Джима Сюмкая "Київ 2014. Повернення" про події Євромайдану.

Київ може отримати статус "Місто музики ЮНЕСКО": які переваги членства