Для дитячого садка на Київщині облаштовують новий корпус: фото

У Вишгороді завершують облаштування нового корпусу дитячого садка “Ластівка” — вже незабаром його зможуть відвідувати 100 дітей громади.

Про це інформує очільник Київської обласної державної адміністрації Руслан Кравченко.Для дитячого садка на Київщині облаштовують новий корпус: фотоСтарий корпус дитячого садочка розрахований на 185 дітей, фактично заклад відвідують понад 250 дітей. Для дитячого садка на Київщині облаштовують новий корпус: фотоПотреба у додаткових місцях є актуальною, оскільки крім дітей з самого Вишгорода, заклад відвідують і діти з сіл, що поруч. Також зростає кількість внутрішньо переміщених осіб і є потреба у забезпеченні місцями дітей військовослужбовців.

В новому корпусі “Ластівки” створять 4 групи — кожна по 25 вихованців. Тут також облаштовують музичну, фізкультурну та хореографічну зали, ігротеку.У Вишгороді завершують облаштування нового корпусу дитячого садка “Ластівка” — вже незабаром його зможуть відвідувати 100 малюків громади.На Київщині облаштовують новий корпус дитячого садка: фотоЗ дітьми в окремих кабінетах займатимуться логопед та психолог. Кожна група матиме свій ігровий майданчик. На цокольному поверсі розміщені харчоблок та пральня. Ще облаштували укриття.Для дитячого садка на Київщині облаштовують новий корпус: фотоДля дитячого садка на Київщині облаштовують новий корпус: фотоДля дитячого садка на Київщині облаштовують новий корпус: фотоКиївщина — лідер серед регіонів зі створення нових місць у дитячих садках. Лише у 2023 році створили понад 2,5 тис. таких місць.Для дитячого садка на Київщині облаштовують новий корпус: фото“Наш Київ” раніше писав, що в Ірпені відновлюють будинки, які пошкодили на початку повномасштабної війни.

"Задля маленьких пацієнтів": в Інституті Амосова розпочали реконструкцію дитячої реанімації