Дизайнери створили хаб на підтримку України
Фото: UDDU

Дизайн-агенція Happy спільно з українською діджитал-спільнотою створили хаб дизайнерів UDDU для підтримки волонтерських проєктів. За три місяці роботи до ініціативи долучилися понад 200 дизайнерів та 7 агенцій, які створиди брендинги і сайти для краудфандингових платформ, волонтерських організацій та інформаційних ресурсів. 

Наразі команда UDDU шукає нові волонтерські проєкти, які потребують якісної та професійної дизайн-розробки фірмового стилю, лого чи подач у соціальних медіа. Зокрема, свої послуги пропонують UI/UX, моушн та графічні дизайнери, а також ілюстратори. Звернутися за розробкою можна за посиланням

"Команда Happy з перших днів війни активно надає волонтерську дизайн-підтримку. Важливо, щоб кожен робив те, що вміє найкраще. Під час прийняття рішення про допомогу проєкту ми керуємося трьома критеріями: цінність, яку він може принести для України, склад і репутація команди, прозора звітність. Проте, окрім волонтерської роботи, ми працюємо над тим, щоб забезпечити дизайнерів хабу роботою з-за кордону. Підтримка колег та економіки країни — це не менш важливі речі", — розповів засновник агенції Happy Володимир Блажівський. 

Метою проєкту є підтримка волонтерських проєктів дизайном, забезпечення роботою дизайнерів і креативників, а також підтримка української економіки та ЗСУ (20% від прибутку всіх проєктів йде волонтерським організаціям та армії). 

Ознайомитися із роботами дизайнерів UDDU можна за посиланням