Динамо — Партизан: пряма трансляція футбольного матчу Ліги чемпіонів

Сьогодні, 23 липня, футбольний клуб "Динамо" зіграє матч кваліфікації Ліги чемпіонів у Любліні проти сербського "Партизана". Поєдинок відбудеться о 21:00 за київським часом у Польщі на стадіоні "Арена Люблін".

Де дивитись футбол "Динамо" — "Партизан"

Пряму трансляцію матчу "Динамо" — "Партизан" можна подивитися на телеканалі "2+2",  на клубному каналі "Динамо TV" та YouTube-каналі ФК "Динамо" Київ. На офіційному сайті клубу "Динамо" відбудеться текстова онлайн-трансляція матчу, а також доступна онлайн статистика гри. Перший матч між українською та сербською командами мав проводитися у Києві, але через повномасштабне вторгнення росії команда "біло-синіх" проведе поєдинок у польському місті.

Де дивитись футбол Ліги чемпіонів Динамо — Партизан: пряма трансляція

Прогнози букмекерів на матч "Динамо" — "Партизан"

Букмекерські контори прогнозують, що фаворитом матчу "Динамо" — "Партизан" є київський клуб. У підопічних Олександра Шовковського усі шанси подолати суперників. На перемогу "Динамо" приймають ставки з коефіцієнтом 1,66. На перемогу сербського клубу "Партизан" ставлять 5,50. На думку букмекерів, на нічию приймають ставки з коефіцієнтом 4,05. Для обох команд це буде перший матч у єврокубковій кампанії нового сезону.

Раніше ми писали, що футболіст Олександр Зінченко та спортивна оглядачка Влада Зінченко відкрили ресторан "INCH".

Київський футбольний клуб “Динамо” отримав дозвіл на проведення матчів із глядачами: деталі