Група компаній DIM запустила послугу купівлі нерухомості за криптовалюту

В Україні вперше запустили послугу купівлі нерухомості за криптовалюту. Таку можливість клієнтам запропонувала група компаній DIM. 

У DIM вивчили успішний досвід світових девелоперів та врахували нововведення українського законодавства щодо віртуальних активів. У результаті, група компаній вирішила запустити послугу придбання нерухомості, зокрема, житлової, за криптовалюту. 

Наразі операції з купівлі-продажу нерухомості DIM здійснюватиме з криптовалютою типу Stablecoin через авторизованих агентів. Угода оформлятиметься відповідно до чинного законодавства. Платежі прийматимуть у чотирьох видах стейблкойнів:

  • USDC;
  • USDT;
  • BUSD;
  • DAI. 

У подальшому список криптовалют буде розширено. 

Зазначається, що придбати житло за криптовалюту можна буде у всіх ЖК групи компаній DIM. Наразі це шість житлових комплексів у різних районах Києва та області, зокрема:

  • проєкти комфорт-класу: "Новий Автограф", Lucky Land, "Метрополіс";
  • проєкти бізнес-класу: хмарочос A136 Highlight Tower, клубний будинок OLEGIVSKY;
  • заміський комплекс бізнес-класу Park Lake City. 

"Попри війну українці залишаються одними з найбільш активних користувачів криптовалюти у світі. Команда групи компаній DIM ретельно вивчила це питання й готова запропонувати інвесторам цілком зрозумілу та безпечну процедуру здійснення угоди зі застосуванням цього сучасного фінансового інструменту. Це стане першим кроком нашого великого плану до впровадження екосистеми Web 3.0., де у майбутньому всі угоди будуть записуватися на блокчейні, паперові контракти будуть замінені на смартконтракти, угоди про право власності перетворяться у NFT. Таким чином, кожен інвестор зможе легко отримувати інформацію щодо, наприклад, транзакцій, прав власності на кожний об’єкт", — зазначили у групі компаній DIM. 

Отримати детальну інформацію щодо укладання угод з використанням криптовалюти можна безпосередньо в авторизованого агента. Контакт: @arseniynasikovskiy (Telegram).