Деніел Редкліфф знімає документалку про одного зі своїх дублерів у "Гаррі Поттері"

Деніел Редкліфф знімає документалку про одного зі своїх дублерів у "Гаррі Поттері". Актор виступив в якості виконавчого продюсера фільму.

Про це повідомило видання Deadline.

Зазначається, що над документальною стрічкою працюють Sky і HBO Documentary Films. "Девід Голмс: Хлопчик, що вижив" розповідає про каскадера, якого паралізувало після нещасного випадку на зйомках франшизи. Йдеться про вибух, який був частиною трюку. Внаслідок нього Девід отримав травму хребта.

Варто зазначити, що Девід Голмс став дублером Деніела Редкліффа з першого фільму про Гаррі Поттера, коли хлопцю було 11 років.

"Протягом наступних десяти років ці двоє формують нерозривний зв’язок, але в передостанньому фільмі трагічний випадок на знімальному майданчику залишає Девіда паралізованим через виснажливу травму хребта, перевертаючи його світ з ніг на голову. Коли Деніел і його найближчі колеги-каскадери об’єднуються, щоб підтримати Девіда та його сім’ю у скрутну хвилину, саме надзвичайна стійкість Девіда стає для них найбільшим джерелом сили та натхнення", — йдеться у синопсисі.

Творці фільму розповіли, що стрічка міститиме "відверті особисті кадри, зняті за останнє десятиліття, закулісні матеріали каскадерських робіт Голмса, сцени його поточного життя та інтимні інтерв’ю з Девідом, Деніелом Редкліффом, друзями, родиною та колишньою командою".

Очікується, що документалка вийде вже в листопаді.

"Гаррі Поттер: Чаклунський альманах" виходить в українському перекладі: коли