Делінеатори, які встановили у центрі Києва, демонтували наступного дня: причина

Делінеатори, які встановили у центрі Києва, демонтували за дорученням директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА. Причина — складність під час прибирання вулиці.

Про це повідомили у спільноті "Пасажири Києва".

Делінеатори, які встановили у Києві на вулиці Чикаленка, демонтували: причина

Цього тижня антипаркувальні стовпчики облаштували на острівцях безпеки на вулиці Чикаленка. Проте сьогодні, 5 квітня, їх прибрали й на місцях, де стояли обмежувачі, почали паркуватися водії.

Делінеатори, які встановили у Києві на вулиці Чикаленка, демонтували: причина"За нашою інформацією Руслан Кандибор не вперше намагається домогтись демонтажу цих обмежувачів — єдиним аргументом "проти" є складність прибирання вулиць. Цей аргумент озвучувався і минулими керівниками департаменту, але у них вистачило розуму делінеатори не чіпати", — наголошується у дописі.

Транспортні активісти стверджують, що в столиці є достатньо техніки, яка може прибирати вулиці із делінеаторами. Міську владу закликають не демонтувати, а встановлювати антипаркувальні стовпчики на вулицях, де автівки блокують рух велосипедів, трамваїв та тролейбусів. Для ефективного прибирання слід закупити 100 одиниць тротуарної техніки.

Нагадаємо, що у Києві евакуюватимуть автомобілі, які будуть припарковані на велодоріжках.

У Києві з'являться нові автобуси: скільки та коли чекати