Інтерсіті

Станом на ранок неділі, 26 червня, кілька поїздів із Польщі на ділянці польської залізниці Медика-Перемишль все ще затримуються в дорозі. Польські залізничники продовжують роботи з відновлення контактної мережі.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Станом на 08:45 закінчується висадка пасажирів поїзда №716 Київ – Львів – Перемишль, посадка на зворотний рейс буде оголошена одразу по завершенні", - йдеться у повідомленні.

Поїзд №706 Перемишль – Львів – Київ теж буде відправлятися з запізненням, наразі поїзд знаходиться на шляху до Перемишля по ст. Мостиська.

Двогрупний поїзд №53 з Києва та №35 з Одеси також очікує по Мостиській.

Поїзд №32 з Запоріжжя наразі на під'їзді до Львова. 

"Усім пасажирам рейсів, що затримуються на шляху з Польщі, Укрзалізниця готова запропонувати зручні пересадки — просимо звертатися до провідників та чергових по вокзалах, які проінструктовані та зможуть разом із диспетчером запропонувати опції для якнайшвидшого добирання до пункту призначення", - сказали в "Укрзалізниці".

Щодо ранкових "прильотів", то в компанії запевнили, що залізничники уважно стежать за ситуацією на коліях, а диспетчери чітко "ведуть" кожен поїзд і за необхідності оперативно змінюватимуть маршрут та швидкість потяга.

Два поїзди "Укрзалізниці" запізнюються на 5 годин: подробиці