Ресторан Boho Yosai зустрів весну камерним івентом на честь жінок, зібравши інфлюенсерів столиці на дегустаційну вечерю присвячену сезонному оновленню меню. Інтер’єр старовинної фортеці атмосферно доповнили акомпанемент фортепіано та свічки.
Шеф-кухар ресторану Денис Новохацький та Шеф-бар Андрій Жилан розповіли гостям про культуру фудпейрінгу — методу поєднання продуктів, що базується на хімічній формулі аромату кожного продукту, а також презентували, як вдало поєднувати смаки страв та коктейлів.
Запрошеними гостями та спікерами вечора стали засновниці українського бізнесу. Ольга Саєнко власниця парфумерно-косметичного бренду INRO та компанії з ароматрейдингу Aroma Line, розповіла про роль ароматів у житті сучасної жінки. А Юліана Гензель — засновниця українського бренду білизни та купальників Fox Lingerie, який створила після переїзду із Луганська у 2015 році, поділилася досвідом, як це створити бренд з нуля та розвивати його у сучасних умовах.
Дружня і розумна вечеря — найкращий спосіб розслабитись та надихнутись на нові досягнення.
Ресторан Boho Yosai відкритий для гостей кожного дня з 12:00 до 22:00, завітайте та спробуйте оновлене меню першими.
Адреса: вул. Івана Мазепи, 1