Дефлімпіада-2021: Україна впевнено лідирує у медальному заліку
Фото: facebook.com/NationalSportsCommitteeOfTheDisabledOfUkraine

Українська збірна впевнено лідирує у медальному заліку Літніх Дефлімпійських ігор 2021, що проходять у бразильському місті Кашіас-ду-Сул. В здобутку нашої команди — вже 38 медалей.

За третій день змагань Дефлімпіади українці здобули ще 13 медалей: сім золотих, три срібних та три бронзових. 

Так, Єлизавета Топчанюк здобула "золото" в дебютному для Дефлімпіади велосипедному спорті. Вона стала першою в індивідуальній велогонці з роздільним стартом. Це - вже друга її золота медаль на цих змаганнях.

Каратисти-дефлімпійці принесли збірній ще три медалі — дві золотих та одну срібну. Загалом наша команда стала першою серед збірних з карате, виборовши вісім золотих, три срібні та чотири бронзові нагороди.

Українські дзюдоїсти до попередніх п'яти медалей додали ще шість. Серед них — дві золоті, дві срібні та дві бронзові.

А наші плавці завершили третій змагальний день трьома нагородами — двома золотими та одною срібною. Серед них — "золото" чоловічої естафети 4х100м комплексним плаванням.

Зараз дефлімпійська збірна України має у своєму здобутку 38 медалей Дефлімпіади-2021: 19 золотих, 6 срібних та 13 бронзових. Наша команда впевнено очолює загальний медальний залік. Найближчі переслідувачі, збірні США та Японії, здобули по 15 та 13 медалей відповідно. 

Зображення: deaflympics2021.com

Дефлімпіада-2021: українська збірна в перший день здобула дев'ять медалей