М’ясомаркет запустив новорічне меню

Святкові приготування — це завжди клопіт, переживання, зірвані дедлайни. Цього року для українців свята узагалі ніби не настають: переживати доводиться про інше. Утім, зимові свята — важлива сімейна традиція, про яку не хочеться забувати навіть в сучасних умовах.

Блекаути, нестача часу, нестабільні плани — як із цим усім впоратися? Мережа магазинів "М’ясомаркет" дослухалась до своїх гостей і вирішила допомогти їм проводити час із найріднішими, а не підлаштовуватись під відключення світла. Так, до новорічних і різдвяних свят "М’ясомаркети" підготували кампанію "Даруй час тим, кого любиш". 

Ідея полягає у тому, що цього року усім українцям потрібно дозволити собі розслабитися напередодні свят і присвятити час найріднішим. Не намагатися підлаштувати життя під графіки відключення світла, води, не продумувати логістику і не перейматися. Адже "М’яcомаркет" вже подбав про новорічний стіл.

"Ми знаємо, що приготування до свят — це не іграшки. Сім’ям, парам, друзям доводиться витрачати багато часу для того, щоб нарізати, запікати, викладати, смажити. А ще ж потрібно продуктами заспастися, а світла немає… Суцільне випробування. Поспілкувавшись з гостями, ми зрозуміли, що маємо допомогти їм відкинути усі турботи, щоб вони могли провести час із рідними у такі непрості часи і просто жити. А ми вже подбаємо про святковий стіл! 

Тож в цьому році ми підготували спеціальне новорічне меню, яке доступне в усіх "М’ясомаркетах" Києва. Для киян також запустили онлайн-замовлення страв на святковий стіл. Тут вже точно не доведеться напружуватися, а навпаки — тільки дарувати час тим, кого любите", — ділиться Керівник центру розвитку рітейлу МХП Євгенія Родіна.

Для того, щоб свято було смачним і безтурботним — варто лише зайти на сайт, обрати бажане і оформити замовлення! В меню: курча "Кокле" в різних соусах, свинина у спеціях,  буженина зі свинини з чорносливом,  томлене ягня і улюблені салати "олів’є", оселедець під шубою, салат "святковий", і навіть панакота з манго. Загалом вибір — величезний.

Довірте свій святковий стіл мережі кулінарних ідей "М’ясомаркет" і даруйте час тим, кого любите.