GERMAN APPAREL презентує зимову колекцію

Український бренд GERMAN APPAREL випустив нову зимову колекцію, в якій поєдналися комфорт, затишок і практичність.

Бренд розробив повноцінну капсулу, з якої можна зібрати луки для зимового гардеробу. 

GERMAN APPAREL випустив нову зимову колекцію"Під час роботи над колекцією ми надихалися данським стилем, їхньою культурою і ставленням до комфорту. Ми уявляли, як ви одягаєте наш светр із високим воротом та легінси з шерстяними шкарпетками, придбаними у бабусі в Карпатах. Поверх одягаєте капор і пуховик та насолоджуєтесь зимою, незважаючи на морози", — говорить засновниця бренду Валерія Цимбал.

GERMAN APPAREL У новій колекції 3 варіанти верхнього зимового одягу: короткий і подовжений пуховики та довге об’ємне пальто, які Gможна допомнити рукавицями або маніжкою.

GERMAN APPAREL Верхній одяг зроблений із натурального пуху, щоб навіть найлютіша зима минула з комфортом. 

GERMAN APPAREL Під верхній одяг можна одягати віскозні лонгсліви та легінси затишні й об’ємні светри з пряжі з шерстю мериноса з високою горловиною.

GERMAN APPAREL Бренд звернувся до забутих українських назв кольорів, тому у капсулі ви знайдете цинамоновий пуховик, брунатний лонгслів, калиновий светр з косами, багряний капор, блаватний светр та пальто кольору Чорного моря.

Зимова колекція GRMN Доповнили зимову колекцію GRMN прикраси бренду KOZAR: сережки, а також кафи на ніс та губи. 

Придбати зимову колекцію українського бренду можна на сайті.

Раніше ми писали, що ЦУМ разом з фандрейзинговою платформою UNITED24 презентували другий дроп сувенірної колекції з Музею Івана Гончара, а київський бренд M1R випустив новий колекцію одягу з фотографіями Києва, Львова та Карпат. Це продовження лімітованої колекції "Листівки з України".

Це 5 ідей одягу для святкових образів на Новий рік