COMINBANK оновив відділення у центрі Києва, адреса

Покращене відділення COMINBANK (АТ "КОМІНБАНК") гостинно відкрило свої двері киянам та гостям столиці у квітні. Оцінити його переваги та красу вже встигли десятки клієнтів.

COMINBANK працює на ринку України 30 років і належить до тих фінустанов, які попри війну продовжили динамічно зростати та робити свій внесок у перемогу. За останній рік цей банк відкрив вісімнадцять нових відділень у різних куточках країни, тим самим забезпечивши українцям сотні нових робочих місць.

COMINBANK оновив відділення у центрі КиєваКиївське відділення АТ "КОМІНБАНК" №7 знаходиться за адресою: вулиця Предславинська, 28. Це зручна локація у кроковій доступності від станції метро "Палац Україна" та Костелу Святого Миколая.

COMINBANK оновив відділення у центрі КиєваОсобливе приміщення із сучасним дизайном змінює культуру сприйняття банківського простору. Тут клієнти можуть не лише скористатися повним переліком банківських послуг для фізичних та юридичних осіб, у тому числі — орендою індивідуальних сейфів, але й водночас — насолодитися особливою атмосферою. Унікальне освітлення, фітодизайн та численні акценти оживлюють інтер'єр і роблять його для відвідувачів максимально комфортним.

COMINBANK оновив відділення у центрі КиєваКонфігурація простору гарантує очікуваний рівень конфіденційності, зокрема тут передбачено комфортні VIP-зони для корпоративних клієнтів.

Зауважимо, що дане відділення входить до національної мережі POWER BANKING — необхідні послуги тут надаватимуться навіть у випадку блекауту.

Графік роботи відділенняз 9:00 до 18:00 без перерви, вихідні — субота та неділя.

Проводити міжбанківські платежі тепер можна цілодобово