Відключення світла у Києві та області 21 червня: графіки

21 червня у Києві та в області світло вимикатимуть протягом всього дня. Графіки погодинних відключень застосовуватимуть з 00:00 до 24:00.

Про це повідомляє Укренерго. 

На сьогодні дефіцит в енергосистемі прогнозують впродовж всієї доби. З 13:00 до 23:00 обсяг обмежень може збільшитися. Графіки погодинних відключень застосовуватимуть для промислових та побутових споживачів. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури обмежувати не планують.

Внаслідок масованих атак росіян по енергооб’єктах України в усіх містах вимикають світло довше, ніж зазвичай. Киян та мешканців області просять обмежити використання електроенергії в пікові години та ощадливо користуватися світлом впродовж дня.

Дізнатися про обмеження за вашою адресою можна на сайті Yasno або на сайті ДТЕК. Абоненти компанії YASNO можуть переглянути графіки відключень за допомогою бота в Telegram.

"Наш Київ" писав, що 20 червня росія атакувала Київську область ударними дронами, пошкоджені лінії електропередач та обладнання одного з підприємств у Броварському районі.

У Києві зменшилась кількість багатоповерхівок, яким не вимикають світло під час графіків