Pornhub

Один із найпопулярніших і найвідоміших порносайтів Pornhub звільнив свого єдиного співробітника росіянина. Дмитро Колодін працював у компанії на посаді smm-менеджера.

Про звільнення Колодін повідомив у своєму Telegram-каналі.

Чоловік пропрацював у Pornhub понад шість років. За його словами, звільнення не стало для нього сюрпризом, тому що через тиждень після 24 лютого він очікував на щось подібне.

"Я чекав найгірших радикальних рішень від офісу, яких насправді не траплялося. Щодо моєї роботи, я зрозумів, що все стало на стоп і було очевидно, що стоп цей дуже надовго. Я ніколи не працював у штаті Pornhub і був найманим консультантом усі ці 6 років за контрактом. Чудово розуміючи тоді у лютому, що хлопці мають повне право, як мінімум, контракт заморозити, а то й розірвати", — написав Колодін.

Він зазначив, що "з самого початку незадоволений і бішусь від інших факторів цієї війни, на кшталт убитих людей, обірваних зв'язків, загального пиз**я та іншого". Також Колодін додав, що хоч і очікував звільнення через війну, але засмучений, бо любив свою роботу. До Pornhub smm-менеджер працював у компанії Aviasales.

Спротив російській окупації, день 110