Британський актор і письменник Стівен Фрай прибув до Києва

Відомий британський актор, телеведучий і письменник Стівен Фрай прибув до Києва.

Про це стало відомо з його сторінки в Instagram, де він оприлюднив фото зі спального вагону "Укрзалізниці" та зі столичного готелю.

Відомо, що Стівен стане ведучим Саміту перших леді й джентльменів, який відбудеться в Києві у середу, 6 вересня. Темою заходу стане "Ментальне здоров’я: стійкість і крихкість майбутнього".

"Він постійно підтримує Україну у її боротьбі за існування та незалежність, про що яскраво свідчать його інтерв'ю з гостями. А окрім того, допомагав українцям пережити зиму разом з ініціативою ShelterBox, що збирала пожертви на теплий одяг та ремонт пошкоджених домівок", — зазначили організатори Саміту. 

Хто такий Стівен Фрай 

Стівен Фрай — британський комедійний актор, письменник, сценарист, телеведучий, режисер та директор футбольного клубу "Норвіч Сіті". Популярність здобув завдяки ролям у серіалах "Чорна Гадюка" (1985–1989) та "Дживс і Вустер" (1990–1993). Також відомий за роллю Оскара Вайлда у фільмі "Вайлд" (1997).

Крім того, що Стівен Фрай популярний актор і письменник, він також займає активну соціальну позицію — підтримує низку ініціатив та організацій, що працюють з військовослужбовцями, людьми з втратою слуху, зору, людьми з біполярним розладом, з лейкемією та лімфомою, ЛГБТ-спільнотою.

Нагадаємо, у травні Київ відвідала голлівудська акторка українського походження Кетрін Винник. 

Шон Пенн зіграє у фінальній новелі українського кіноальманаху "Війна очима тварин"