Bring Me The Horizon
Фото: facebook.com/bmthofficial

Британський гурт Bring Me The Horizon та українська зоозахисна організація UAnimals запустили благодійну кампанію, мета якої — допомогти українським тваринам.

Bring Me the Horizon вирішили розіграти серед своїх прихильників унікальні барабанні мембрани у кольорах українського прапора зі своїми автографами. На цих мембранах барабанник Мет Ніколлс грав на New Musical Express Awards 2022. Ще два переможці отримають подарункові картки офіційного магазину гурту Horizon Supply Co.

Щоб взяти участь у розіграші, потрібно зробити благодійний внесок у розмірі чотирьох доларів на сайті Raffall. Кожна пожертва конвертується у спеціальний квиток. Чим більше пожертв зробить учасник, тим більше шансів на перемогу він матиме. 

"Зараз українці борються за те, що вони люблять — не лише за свою землю, а й за своїх близьких. Тварини в Україні — налякані й переживають травму після втрати своїх родин та покинуті після сотень вибухів", — кажуть музиканти та закликають робити благодійні внески.

Усі зібрані під час кампанії кошти підуть у фонд UAnimals для допомоги тваринам, які постраждали від війни. А переможців розіграшу оберуть випадковим чином 23 листопада цього року.

Відзначимо, що це — вже не перша благодійна кампанія Bring Me The Horizon на підтримку України. У вересні музиканти спільно з проєктом Osborn Works Ukraine випустили благодійні жовтно-блакитні бандани.

Смілива гривня: українці зібрали монетами майже 5 млн