Кулон у формі кавуна
Фото: instagram.com/guzema_jewelry

Український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry на честь звільнення Херсону від російських окупантів створив кулон у вигляді кавуна. Прикрасу розігрують за благодійні внески.

Кулон створили вручну та всього за одну добу на знак подяки українським військовим. Він виконаний зі срібла та вкритий позолотою. Унікальну прикрасу не можна буде придбати за гроші — тільки виграти у благодійному розіграші.  

"Ця підвіска допоможе нашим хлопцям ще більше, адже ми розігруємо її у Charity Giveaway! Маленький кавунчик подаруємо комусь із вас на пам’ять про шалений день. І нехай ця прикраса нагадує про херсонський кавун, який ми скуштуємо наступного сезону у вільній Україні", — кажуть у Guzema Jewelry.

Мета розіграшу — зібрати 250 тисяч гривень, щоб придбати автомобіль Volkswagen T5 для ЗСУ. Щоб взяти у ньому участь, потрібно зробити благодійний внесок від 500 грн та виконати ще кілька умов. Докладніше про них можна дізнатися на сторінці бренду в Instagram.

Переможця оберуть випадковим чином та оголосять у цю середу, 16 листопада.

Раніше ми писали про те, що український бренд LUCKYREEF презентував нову колекцію спортивного одягу з українською символікою. Особливістю колекції є прикрашення худі вишивкою ручної роботи.

Wellboy приєднався до лейблу MOZGI Entertainment