Бренд одягу Bevza зробив фотосесію на київському хлібозаводі "Кулиничі"
Фото: vogue.ua

Бренд жіночого одягу BEVZA створив фотосесію на київському хлібзаводі "Кулиничі". 

Про це повідомили Vogue у своєму фоторепортажі.

Бренд жіночого одягу BEVZA створив фотосесію на київському хлібзаводі "Кулиничі". Бренд жіночого одягу BEVZA створив фотосесію на київському хлібзаводі "Кулиничі". Представники BEVZA пишуть у своєму Instagram, що фабрика "Кулінічі" робить хліб та відправляє його по всій Україні. "Ця зйомка — нагадування про "ціну", яку Україна платить за нашу пшеницю".

Бренд жіночого одягу BEVZA створив фотосесію на київському хлібзаводі "Кулиничі". Бренд жіночого одягу BEVZA створив фотосесію на київському хлібзаводі "Кулиничі". Колосок став символом життя та незламності українського народу.

У своїй роботі я завжди наголошую, що я з України, розповідаю, наскільки важлива наша земля і за що ми боремося. Колоски в колекціях BEVZA я створила ще у 2018 році. І зараз вони надактуальні, тому що право жити мирно на нашій землі, за яке ми боремося, безпосередньо пов’язане з цими колосками.

Бренд жіночого одягу BEVZA створив фотосесію на київському хлібзаводі "Кулиничі". Бренд жіночого одягу BEVZA створив фотосесію на київському хлібзаводі "Кулиничі". Колоски в колекціях BEVZA асоціюються з врожаєм пшениці, який дає Україна усьому світу. Тому ця фотосесія повинна привернути увагу світової спільноти до війни та можливого голоду внаслідок світової кризи через війну в Україні.

Логотип Києва можна придбати в NFT: подробиці