В Києві на Михайлівській площі Бред Пейслі заспівав "Червону руту"

Американський кантрі-співак та амбасадор UNITED24 Бред Пейслі заспівав українську пісню "Червона рута" на Михайлівській площі поряд с обгорілою технікою окупантів.

Бред Пейслі заспівав Червону руту у КиєвіСпівак приїхав в Україну 12 квітня. Він погуляв по Києву, пройшовся вулицями столиці та навіть спустився у метро. 

Я знаходжуся на станції метро в Києві, де тисячі людей переховуються під час повітряної тривоги. Понад рік тому росія завдала нищівного удару по цьому народові. Я роблю все, що в моїх силах, аби допомогти, і закликаю вас робити те саме

Бред Пейслі с перших днів війни підтримував Україну. Артист брав участь у благодійному телемарафоні Ukraine: Answering the Call, що транслювали три американські канали. Також він долучився до платформи UNITED24, де підтримав напрям "Відбудова України".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UNITED24 (@u24.gov.ua)

Раніше ми писали, що пісня "Same Here" американського кантрі-співака Бреда Пейслі, що містить фрагмент промови Володимира Зеленського, посіла перше місце серед завантажень в iTunes Store від Apple.

Британський мандрівник Бер Гріллз став амбасадором UNITED24