Brave Box: автентичні смаки від крафтових українських виробників
Фото: braveboxfromukraine.com

Сьогодні українці — це взірець сміливості для всього світу. Щоб показати, що український продукт це не лише зерно, горілка та борщ, а й десятки та сотні унікальних крафтових якісних здорових продуктів, представники крафтової фуд індустрії створили новий проєкт "Brave Box"

Їжа — одна з найяскравіших сторін культурної ідентичності. Зараз ми не можемо запросити весь світ до нас у гості, але ми можемо познайомити його з нашими людьми, країною і культурою через смаки та наші локальні продукти. Кожен українець, кожен бренд – частина бренду країни. Кожен – частина спільноти зі спільними цінностями. Сьогодні українці — це взірець сміливості для всього світу.

Brave Box — це набір цікавих продуктів від маленьких українських виробників з доставкою по всьому світу. наразі готовий перший бокс, який складається з 14 різних продуктів. Це і горіхова паста з темним шоколадом, цукерки з арахісовим маслом, крекери з насінням конопель, рулетики з фруктами, зелена гречана гранола з родзинками та ягодами та інше. Детальніше про бокс можна дізнатися за посиланням.

Але що на справді відрізняє нас та чому у нас вийшло? Спроба. Спроба робить з нас сміливців. Спробуй, щоб бути сміливим. Ми вирішили спробувати познайомити весь світ з українськими продуктамита дати можливість скуштувати сміливість на смак.

Продукти в боксі будуть змінюватися, щоб познайомити всіх з різними продуктами та виробниками. Також незабаром можна буде оформити підписку на бокс. Це буде сприяти розвитку співпраці з різними виробниками та підтримувати їх економічний стан.

Як зазначають засновники проєкту, продукти у боксі будуть класним доповненням до будь-якого пікніка чи як самостійний перекус. І звичайно, купуючи Brave Box ви безпосередньо підтримуєте економіку та допомагаєте Україні у цей непростий час. Через деякий час засновники планують запустити власний маркет плейс, щоб можна було замовляти ті продукти, які сподобалися клієнту і формувати власний бокс.