браслет з металу Азовсталі
Фото:

На платформі UNITED24 презентували благодійний наклад браслетів "Азовсталь. Символ незламності", виготовлених з останньої довоєнної партії металу легендарного заводу "Азовсталь" у Маріуполі. Партію з 10 000 прикрас було розкуплено за кілька годин. Тому було вирішено виготовити додаткову партію браслетів. Вони вже доступні для предзамовлення.

Про це повідомляється у Telegram-каналі платформи UNITED24.

"Ювелірний дім SOVA виготовить браслети протягом місяця. А Нова пошта доставить браслет власним коштом до будь-якого свого відділення чи поштомата", — йдеться у повідомленні.

Вартість браслета "Азовсталь. Символ незламності" — 1 500 грн. Весь прибуток від продажу обох партій браслетів буде направлено на проєкт "Армія дронів". Зробити попереднє замовлення можна за посиланням.

"Азовсталь. Символ незламності" — перший проєкт спільної ініціативи фандрейзингової платформи UNITED24 та групи "Метінвест" з використання останньої довоєнної партії "Азовсталі" задля збору коштів на підтримку України під час війни.

Раніше ми повідомляли, що на Співочому полі у Києві планують створити меморіал героям "Азовсталі". На цьому місці ймовірно будуть поховають загиблі воїни. 

Парамедик "Пташка" з "Азовсталі" завела акаунт у TikTok