BOOK PLATFORM НА «ГОГОЛЬFEST. ВАВИЛОН»

У другий вікенд – 23-25 вересня фестиваль «ГОГОЛЬFEST. ВАВИЛОН» представить проект BOOK PLATFORM – новий формат книжкового ярмарку. У межах нетрадиційно вибудуваного ярмаркового простору влокації 3.1. Арт-заводу Платформа, кожен учасник змоделює власний унікальний світ, через який розповість про себе.
У одному із оповідань Борхес описав Усесвіт, як Вавилонську Бібліотеку із шестикутними кімнатами і п’ятьма полицями на кожній стіні – такою ж буде і структура кураторського проекту Настасії Євдокимової BOOK PLATFORM. Відвідувачі потраплятимуть у закритий, сконструйований із численної кількості шестикутників, світ і проходитимуть повз всі ключові етапи людського буття: від дитинства і до вічності. BOOK PLATFORM вперше представить незвичний, максимально комфортний для відвідувачів, різнобічний та структурований формат ярмарку із книжками, арт-буками, журналами, блокнотами, листівками.
KIDS – дитячий простір та літературна програма у рамках проекту BOOK PLATFORM відбудеться 24 та 25 вересня. Усі інтерактивні літературні заходи, читання, майстер-класи та основи creative writing зорієнтовані на конкретні вікові групи (від 3 до 15 років) та проводяться виключно українською мовою.

Вхід на територію проекту та участь у програмі KIDS в рамках ГОГОЛЬFEST відкриті для усіх відвідувачів фестивалю.

Головний інформаційний партнер Yakaboo.ua, а також Читомо та «Газета по-українськи».

Більше подробиць на сайті фестивалю ГОГОЛЬFEST