Блогер Степан Єраносян показав топ-6 їдалень Києва.
Про це він розповів у новому відео на своєму ютуб-каналі "ЧУШ" про український стритфуд.
Перша їдальня — в Одеській юридичній академії (Харківське шосе, 210). Блогер розповів про приємну атмосферу та інтер'єр закладу. Їжа на смак смачна, соковита.
Приклади з меню:
- Солянка — 60 грн
- Салат — 95 грн
- Піца — 30 грн
- Компот — 15 грн
Друга їдальня — Філін кафе (Куренівський провулок, 19/5). Тут блогера здивував широкий асортимент незвичних для їдальні страв. Наприклад, качина ніжка та гратен.
Приклади з меню:
- Гратен з рисом та індичкою — 139 грн
- Суп з булгуром — 50 грн
- Салат рибний з тунцем — 78 грн
- Компот — 22 грн
Третя їдальня — Корпус Н, КНТЕУ (Львівська площа, 14). Степан Єраносян розповів, що, на його думку, це топова їдальня по співвідношенню ціна-якість.
Приклади з меню:
- Суп гречаний — 21 грн
- Суп Харчо — 28 грн
- Сирники — 30 грн
- Тефтелі — 50 грн
- Булочка з корицею — 19 грн
Четверта їдальня — Міська Їдальня (Львівська площа, 14). Популярне місце, як серед студентів, так і серед інших киян. Їжа смачна, проте блогеру не вистачило порції картоплі.
Приклади з меню:
- Салат — 40 грн
- Картопля молода — 70 грн
- Котела по-київськи — 120 грн
- Кисіль — 45 грн
- Хліб — 10 грн
П'ята їдальня — КНУТКіТ ім. І.К. Карпенка-Карого (вул. Ярославів Вал, 40). Ще одна столична студентська їдальня. Асортимент страв — великий. Тут блогер відмітив найкращий компот з усіх їдалень.
Приклади з меню:
- Борщ — 44 грн
- Соляка — 50 грн
- Салат з крабових паличок — 44 грн
- Стейк курячий гриль — 60 грн
- Картопля запечена — 44 грн
- Деруни — 32 грн
Шоста їдальня — НУБіП (вул. Горіхуватський шлях, 7). Стандартна студентська їдальня, яка найменш сподобалась блогеру. За його словами, їжа тут звичайна і не дуже смачна.
Загальний чек з гречки, грибного соусу, котлети, салату та компоту вийшов на 167 грн. Дешевше, ніж в попередній їдальнях.