Блогер Степан Єраносян показав топ-6 їдалень Києва: подробиці
Фото - скриншот з відео ютуб-канал канал "ЧУШ"

Блогер Степан Єраносян показав топ-6 їдалень Києва. 

Про це він розповів у новому відео на своєму ютуб-каналі "ЧУШ" про український стритфуд.

Перша їдальня  в Одеській юридичній академії (Харківське шосе, 210). Блогер розповів про приємну атмосферу та інтер'єр закладу. Їжа на смак смачна, соковита. 

Приклади з меню:

  • Солянка — 60 грн
  • Салат — 95 грн
  • Піца — 30 грн
  • Компот — 15 грн

Друга їдальня  Філін кафе (Куренівський провулок, 19/5). Тут блогера здивував широкий асортимент незвичних для їдальні страв. Наприклад, качина ніжка та гратен. 

Приклади з меню: 

  • Гратен з рисом та індичкою — 139 грн
  • Суп з булгуром — 50 грн
  • Салат рибний з тунцем — 78 грн
  • Компот — 22 грн

Третя їдальня  Корпус Н, КНТЕУ (Львівська площа, 14). Степан Єраносян розповів, що, на його думку, це топова їдальня по співвідношенню ціна-якість. 

Приклади з меню: 

  • Суп гречаний — 21 грн
  • Суп Харчо — 28 грн
  • Сирники — 30 грн
  • Тефтелі — 50 грн
  • Булочка з корицею — 19 грн

Четверта їдальня  Міська Їдальня (Львівська площа, 14). Популярне місце, як серед студентів, так і серед інших киян. Їжа смачна, проте блогеру не вистачило порції картоплі. 

Приклади з меню: 

  • Салат — 40 грн
  • Картопля молода — 70 грн
  • Котела по-київськи — 120 грн
  • Кисіль — 45 грн
  • Хліб — 10 грн

П'ята їдальня  КНУТКіТ ім. І.К. Карпенка-Карого (вул. Ярославів Вал, 40). Ще одна столична студентська їдальня. Асортимент страв — великий. Тут блогер відмітив найкращий компот з усіх їдалень. 

Приклади з меню: 

  • Борщ — 44 грн
  • Соляка — 50 грн
  • Салат з крабових паличок — 44 грн
  • Стейк курячий гриль — 60 грн
  • Картопля запечена — 44 грн
  • Деруни — 32 грн

Шоста їдальня  НУБіП (вул. Горіхуватський шлях, 7). Стандартна студентська їдальня, яка найменш сподобалась блогеру. За його словами, їжа тут звичайна і не дуже смачна. 

Загальний чек з гречки, грибного соусу, котлети, салату та компоту вийшов на 167 грн. Дешевше, ніж в попередній їдальнях. 

11 питань про шаурму блогеру Степану Єраносяну (Ютуб-канал “ЧУШ”)