Біля "Замку Річарда" демонтували будівельний паркан: фото

На Андріївському узвозі біля "Замку Річарда" демонтували самовільно встановлений будівельний паркан. Демонтаж провели фахівці "Київблагоустрій".

Про це повідомили представники Департаменту територіального контролю міста Києва у Facebook.

На Андріївському узвозі біля "Замку Річарда" демонтували самовільно встановлений будівельний паркан. Власнику видали припис щодо незаконного встановлення огорожі та здійснення будівельних робіт, але він не виконав вимоги.

На Андріївському узвозі біля "Замку Річарда" демонтували самовільно встановлений будівельний паркан. Без будівельного паркану на пам'ятці не може проводити жодних змін, зокрема зводити надбудову на даху. 

На Андріївському узвозі біля "Замку Річарда" демонтували самовільно встановлений будівельний паркан. "Згідно зі статтею 22 Закону "Про охорону культурної спадщини" надбудовувати або іншим чином змінювати памʼятки заборонено", — наголосили активісти зі спільноти "Цегла".

На Андріївському узвозі біля "Замку Річарда" демонтували самовільно встановлений будівельний паркан. У паспорті об'єкта вказано, що у 2015 році Мінкульт видав дозвіл на "реставрацію з пристосуванням", проєкт якої розробив Науково-дослідний проєктний інститут містобудування.

Надбудова на "Замку Річарда"Нагадаємо, що на даху сторічного "Замку Річарда" помітили надбудову, яку почав зводити власник пам'ятки.

Велику лаврську дзвіницю відкрили для туристів: фото