Черги до ТЦК у Києві 2 травня, чоловіки прийшли оновити дані: фото

У Києві біля військкоматів знову спостерігаються черги з чоловіків, які намагаються оновити свої військово-облікові дані. Сьогодні, 2 травня, черга утворилась біля Деснянського ТЦК.

Черги до ТЦК у Києві 2 травня — чоловіки прийшли оновити дані: фотоУ черзі помітили понад 50 чоловіків призовного віку, що підлягають мобілізації.

Черги до ТЦК у Києві 2 травня — чоловіки прийшли оновити дані: фотоДеякі військовозобов’язані очікують оновлення документів декілька днів, інші прийшли зранку та принесли з собою розкладні стільці. 

Черги до ТЦК у Києві 2 травня — чоловіки прийшли оновити дані: фотоКияни зазначають, що багато чоловіків, які прийшли оновити дані, мають підставу для відстрочки або бронювання.

Нагадаємо, що нещодавно чоловіки не змогли оновити дані через повільну роботу ТЦК у Солом'янському районі. Згодом Сухопутні війська ЗСУ відреагували на новини щодо черг біля Територіальних центрів комплектування. За їхніми словами, ТЦК працюють 24/7, тому чоловіки можуть прийти у будь-який зручний час.

Поліція Києва розшукує понад 5 тисяч людей через неявку до ТЦК: деталі