У Дніпровському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який зрізав два здорових дерева на Русанівській косі — фото.

На лівому березі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який зрізав два здорових дерева на Русанівській косі. Одне з дерев знищено повністю, інше пошкоджено, але далі рости не буде.

У Дніпровському районі Києва правоохоронці затримали чоловіка, який зрізав два здорових дерева на Русанівській косі Про це повідомили комунальники КП по УЗН Дніпровського району.

На Русанівці зрізали здорові дереваУ середу, 27 вересня, місцеві почули, як хтось рубить дерева й одразу викликали поліцію та представників екоінспекції. Після приїзду правоохоронців виявилося, що киянин рубав вільху та ясень. Це були здорові дерева, які мали стовбури діаметром 30 та 20 см.

Біля Русанівської набережної зрізали здорові дерева

Навіщо чоловік зрізав зелені насадженні невідомо.

У Києві зрізали здорові дерева на Русанівській косі (ФОТО)"Вільха знищена, а ясень пошкоджено з наслідками повного припинення росту дерева", — йдеться у дописі.

У Києві зрізали здорові дерева на Русанівській косі (ФОТО)На порушника складено адміністративний протокол й відкрито провадження по факту знищення зелених насаджень. Наразі слідство триває.

У Києві зрізали здорові дерева на Русанівській косі (ФОТО)Комунальники кажуть, що минулого місяця на цій ділянці невідомі знищили 6 дерев. Киян закликають одразу реагувати й викликати поліцію, якщо будуть зафіксовані факти ековандалізму.

Раніше ми писали, що в сквері на проспекті Правди висадили 30 молодих слив

Киян закликають допомогти врятувати 90-літній каштан на Пейзажній алеї