Лісова пожежа
Фото: ДСНС України

У Вишгородському районі Київщини, неподалік від Чорнобильської зони відчуження, сталася лісова пожежа. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

За даними рятувальників, напередодні, 17 травня, поблизу села Страхолісся виникло загоряння лісової підстилки. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували місцеву мешканку. 

Повідомляється, що вже о другій ночі пожежу вдалося локалізувати на площі 45 гектарів. А станом на дев'яту ранку спостерігається тління сухої трави та пнів.

 

Київська область: 17 травня поблизу с. Страхолісся Вишгородського району виникло загорання лісової підстилки. Під час пожежі наші вогнеборці врятували місцеву мешканку. Вже о 02:10 18 травня пожежу було локалізовано на площі 45 га. Станом на 09:00 спостерігається тління сухої трави і пнів. До гасіння залучено 16 рятувальників та 4 од. техніки. Також спостерігаються опади у вигляді дощу.

Posted by ДСНС України on Tuesday, May 17, 2022

До гасіння лісової пожежі залучили 16 рятувальників та 4 одиниць техніки. Крім того, зараз спостерігаються опади у вигляді дощу. Також розпочався дощ, який допоможе рятувальникам впоратися з вогнем.