Безпека і спокій починаються з дому: як обрати охоронну компанію

Під час зимових свят кияни все частіше залишають свої квартири без нагляду. Поїздки за місто, подорожі закордон і навіть кількагодинні новорічні вечірки та корпоративи роблять ваше житло привабливою мішенню для квартирних злодіїв. У такому випадку власники пограбованих осель не тільки втрачають гроші та дорогі для них речі, але й залишаються без такого важливого відчуття захищеності, яке потрібне кожному. 

Погодьтеся, неприємно повертатися додому і щоразу хвилюватися, пограбували вас сьогодні чи ні. Боятися відчинити вхідні двері і виявити там повний безлад, відсутню техніку та цінні речі. А перед тривалим від’їздом ховати усе дороге, зачиняти двері на декілька замків, а ще краще — на двоє дверей. І при цьому все одно не відчувати себе у безпеці. 

Аби не дати грабіжникам жодного шансу вторгнутися у ваше житло та бути спокійним за власне майно, особливо під час зимових свят, радимо завчасно звернути увагу на охоронні компанії. Оскільки не у кожного під боком є кмітливий Кевін Маккаллістер (головний герой фільму «Сам удома»), який захистить дім від злочинців, то такі професіонали здатні за невелику щомісячну плату стежити за безпекою вашого житла і в разі чого негайно відреагувати на загрозу.

Зокрема, під час вибору охоронної компанії важливо врахувати кілька факторів: 

  • Кількість груп швидкого реагування та їхня підготовка, аби бути впевненим у тому, що ви завжди отримаєте професійну допомогу у потрібну мить;
  • Надійне обладнання та способи сповіщення про небезпеку;
  • Наявність цілодобової підтримки, географічне покриття та ціна послуг.

Наприклад, довірити захист оселі можна компанії ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ. Вона налічує 60 власних груп швидкого реагування та понад 300 засобів транспортного пересування у повній бойовій готовності. Це дозволяє прибути на об’єкт за 3-7 хвилин після сповіщення про небезпеку і вчасно усунути загрозу. Тож ви зможете нарешті відволіктися від думок про постійну небезпеку і відпочити в компанії рідних та друзів — про захист домівки потурбуються професіонали. 

При цьому, контроль за безпекою вашого житла буде проводитися цілодобово, без перерв на вихідні чи свята, незалежно від відсутності доступу до електроенергії чи спроб зловмисників заблокувати канали зв’язку. Це означає, що тепер можна не боятися залишити квартиру на новорічну ніч — вона буде під надійним наглядом. А в разі  незаконного проникнення, витоку газу, затоплення квартири чи пожежі група швидкого реагування негайно вирушить на допомогу і сповістить про це власників. 

У своїй роботі компанія ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ використовує інноваційне та надійне устаткування. Обладнання безперебійно працює навіть у разі відсутності електроенергії. Ще однією беззаперечною перевагою охоронних систем є зручна можливість керувати обладнанням за допомогою мобільного застосунку. А тривожні повідомлення про спроби проникнення у приміщення чи на комерційний об’єкт миттєво відображаються на екрані смартфона. 

Враховуючи потреби та побажання клієнта, планування приміщення та його «слабкі» місця, наявність у квартирі домашніх улюбленців, крім базового комплекту охоронної системи, спеціалісти компанії також встановлюють датчики з імунітетом на домашніх тварин, системи відеоспостереження, тривожні кнопки, димові сповіщувачі. 

У результаті, за 300 гривень щомісяця ви отримуєте цілодобову охорону свого житла і майна, миттєву підтримку і реагування на загрози, а найголовніше — спокій і відчуття безпеки. Це означає, що можна сміливо відправлятися на новорічну вечірку чи їхати до рідних на Різдво, не переймаючись про захист квартири.